default_mobilelogo

dierenverzorging1

 

Dierenverzorging op natuurlijke wijze

Respectvol omgaan met dieren is zeer belangrijk. Elk dier is een individueel wezen met zijn eigen voorgeschiedenis en zijn eigen noden.
Ik benader dieren op een holistische wijze. Dit betekent dat ik rekening houd met de totaliteit van het dier en zijn omgeving.
Zo worden naast de hulpvraag ook het medisch verleden, de huisvesting, de voeding en de bewegingsaspecten bekeken.
Op deze manier ontstaat een volledig beeld van uw dier.

 

 

 Dierenverzorging

Een disbalans uit zich in het fysieke - , mentale -, en/of energetische lichaam. Vaak zien we dat veranderingen in het dagelijkse leven al een aanzet kunnen zijn voor het dier om op eigen kracht te herstellen.
Ik zal ook via natuurlijke therapieën het eigen genezingsproces van het dier ondersteunen. Deze kunnen zijn: fytotherapie, gemmotherapie, bloesemtherapie, etherische oliën, kristaltherapie, healing, massage,...

 

Ani-mate kan na een bezoek aan uw dierenarts begeleiding bieden, bijvoorbeeld na een operatie, castratie, sterilisatie, inentingen,...Bij ernstige acute klachten verwijzen wij door naar de dierenarts.

Voor gewone dierenverzorging zoals nagels knippen, vachtverzorging, wondverzorging, ....kan u ook bij mij terecht. Ik geef ook advies i.v.m. het in huis nemen van een huisdier, dit kan voor elk dier.