default_mobilelogo

animate dierenoppas

Tijdens onze vakantie naar Mallorca, hadden we een oplossing nodig voor ons konijntje. Om niemand anders te storen kozen we voor Ani-Mate. We hadden een eerste kennismaking voor de reis met Renée en hadden direct een super gevoel na haar bezoek.


Dagelijks werden we op de hoogte gehouden hoe het met ons beestje ging. Er werden foto's doorgestuurd en Bietje zag er zo gelukkig uit, dat er een spontane lach op ons gezicht kwam. Ons konijntje werd dagelijks gestofzuigd, kreeg ook elke dag een proper hoekje, vers hooi, eten en drinken, de brievenbus werd dagelijks geledigd en de bloemen kregen water. Voor de eerste maal hoefden we ons geen zorgen te maken op reis, omdat hij thuis in zijn vertrouwde omgeving kon verzorgd worden.
We raden zeker aan om voor deze oplossing te kiezen. Het is een super vriendelijk meisje met een groot hart voor dieren en vooral ook te vertrouwen. Zeker en vast niet twijfelen wanneer je niet weet wat gedaan met je huisdieren als je er een paar dagen tussenuit wil of op reis wil gaan! Wij zijn Renée en Ani-Mate Dierenoppas super dankbaar voor de goede zorgen voor ons konijntje.
Hartelijk dank.
Anne-Sophie, Sander en Bietje.

Contact

 omgeving de vlaamse ardennen, ronse, oudenaarde, dierenverzorging Omgeving: De Vlaamse Ardennen - Oudenaarde, Ronse, Maarkedal, Brakel, Zottegem, Kluisbergen, Gavere-Asper, Zwalm...
 uitlaten hond, verzorging kat en huisdieren  Telefoonnummer: 0472/687521
 animate verzorging dieren aan huis  Email: info@ani-mate.be
 animate uitlaten hond, uitlaatservice, ervaring hond en kat  Timing: 09:00 - 20:00